Min resa räknas

Här kommer ett pepp inlägg till alla er som försökt men tappat lusten, som kämpat men som har gett upp. Det går, tro mig!

Jag började min viktresa i juni förra året och satan vad långt jag kommit. Det är inte bara min kropp som förändrats utan även mitt huvud och hur jag tänker. Jag är inte lika rädd längre, jag oroar mig inte så mycket för vad andra ska tycka och jag vågar göra misstag.

Jag har inga exakta siffror att visa er då jag inte vägt mig sen ja blev singel i april.. Men det är mer än 27 kg som försvunnit. Jag känner inte igen människan på den äldre bilden. Hade jag träffat henne hade jag säkert inte känt igen hennes personlighet heller för som sagt är en helt annan människa idag, en som tar för sig mer och en som framför allt skrattar mer. Högt och lite fult men det står jag för!

Så första bilden är från maj 2012. Ja skulle resa till Grekland och ville ha en känning.. Storlek 46 eller 48 är det på den.. Har gett bort den nu så kan inte kolla. Den andra bilden är från i fredags, alltså juli 2013.. Storlek S. Synd att inte ansiktet kom med för jag log oj oj vad jag log!

Detta är då gjort framför allt med kost förändring och inte så mycket träning. Min ambition för resten av året är att få en tajtare kropp, jag måste bara flytta klart och fixa några små detaljer. Jag har varit världens lataste människa så när jag ser min förändring tänker jag att om jag kan så kan alla. För det har inte varit så svårt.

Har ni några frågor är det bara att ställa dem! Och jag vet, det är en tjock tjej på bild ett.. Fascinerande va?

Kommentarer

 1. Shit Emilie! häftigt, detta har du förtjänat och gjort en otrolig förvandling, all lycka! //Malin

  SvaraRadera
 2. Wow! Riktigt bra jobbat!
  Vill du berätta hur du gjorde? Hur förändrade du kosten?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta sent svar!
   Jag började äta LCHF. Och har i princip fortsatt på det spåret :)

   Radera
 3. Du är sååå grym!! En otrolig resa du gjort och du har verkligen kämpat och du ska vara otroligt stolt över det du åstadkommit. Många kramar till dig! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du!
   Massor med kramar underbara människa <3

   Radera
 4. Grattis =) Vilken skillnad. Bra jobbat =) Nu ska jag ut på Power Walk :D

  SvaraRadera
 5. Grattis! Måste även passa på att säga att "efter"-klänningen är nå grymt snygg! Får man passa på o fråga vart du hittat den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar och bockar!
   Den är från Lindex, men vet inte om den finns kvar.
   Kram

   Radera
 6. grymt jobbat! kul att hitta din blogg, och grattis till MUS examen, hoppas väskan kom till nytta ;) mvh linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg