Blå måndag: Depend - 5057

Godmorgon och välkomna tillbaka till ännu en härlig blå måndag!
Som jag nämnde blev det inga fler inlägg förra veckan, hade fullt upp med jobb och sen kände jag mig rätt förkyld och nere och då drabbas sånt här. Men jag kan inte riktigt greppa att vi snart går in i december och att detta år snart är över..

Men i torsdags fixade jag äntligen naglarna så nu är de fina igen! Och idag visar jag ännu ett härligt lack från Across the Universe kollektionen som Depend släppte för några veckor sen och jag älskar det här också. Det är två lager på bilderna och det gled på helt perfekt.


Jag trodde jag hade fotat en närbild, sorry!

Vad tycker ni? Jag älskar djupet som det här lacket visar och färgen är en dröm! Nu har jag visserligen inte sett det i dagsljus utan bara i min lampa men så himla fint!

Jag hoppas ni är med idag och visar blått, lägg gärna till er länk och skriv en kommentar så kikar jag in hos er ikväll!

Kommentarer

 1. Jättefint lack! Hur funkar det här med blå måndag? Kan vem som helst vara med eller/och vilka regler gäller? Nyfiken som bara den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu vet jag inte om du får dubbelsvar för jag fick det inte att fungera via telefonen. Men alla kan vara med på blå måndag, enda reglerna är att man antingen ska visa blått på naglar eller på sminket! Det är enklast att vara med via instagram eller blogg, du lägger bara till din länk när du tryckt på Add your link och följer anvisningarna! :)

   Radera
 2. Snyggt lack! Across The Universe är en härlig kollektion, jag bär två av lacken därifrån idag:)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg