Blå måndag: Sensinity

Godmorgon och vi går in i sista veckan i juli! Jag jobbar till fredag och på lördag åker jag på smekmånad i fyra veckor. Tror att blå måndag blir pausat då.

Idag visar jag ett nytt lack från märket Sensinity. Köpt på Ica maxi för kanske 15-20kr? Jag gillade inte formulan och färgen idag så tog bort det ganska snabbt. Men det är tre lager. 

Jag har börjat med mobilbilder, jag hoppas ni tycker det är okej. Det är bara så mycket lättare, jag tror inte jag skulle blogga så mycket om inte jag hade mobilen som hjälp. Förra veckan fick jag ju till flera inlägg på veckan!

Jag hoppas ni är med idag och visar blått. Lägg gärna till er länk och kommentera gärna så ska jag kika in ikväll. Ha en fin dag så länge!Kommentarer

  1. Jag tycker färgen är fin, men kanske gör finishen att det inte känns helt 100, s a s. Helt okej med mobilbilder, som den glada amatör jag är använder jag endast mobilkameran själv och det fungerar för min avsikt. =) Så skönt med 4 veckors ledighet, börjar jobba idag efter de två veckor som jag får nöja mig med i sommar... Hoppas ni får en riktigt, riktigt, härlig resa. =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg