Blå måndag: Metallic eye

Hej hopp!
Förlåt för förra veckans ointresse. Det var mycket som pågick i mitt lilla huvud. Jag har länge mått psykiskt dåligt av mitt jobb på matvarubutiken och i veckan bestämde jag mig för att säga upp mig. Sagt och gjort, den här helgen har jag jobbat och i lördags sa jag upp mig...

Nu till något roligare! Blå måndag! Jag tänkte visa ett öga, sminkat med en trio från märket MUA. Jag har fått skuggorna mer metalliska med hjälp av MAC Fix+. Min nya favoritprodukt helt klart! Tonat ut allt med brunt, brunt funkar liksom alltid.








Jag hade några fler bilder men den ville inte visa rakt. Irriterande!

Jag älskar blått men är nästan aldrig sminkad i det, förutom mörkblå eyeliner. Vet inte om det är att jag kanske inte är så bekväm i det helt enkelt.

Hur har er helg varit?
Hoppas ni är med idag! Massor med kramar!




Kommentarer

 1. Åh vilken snygg sminkning - som alltid! Du gjorde rätt, man ska inte behöva må dåligt av sitt arbete!

  SvaraRadera
 2. Urfin sminkning! Heja dig som vågat säga upp dig <3

  SvaraRadera
 3. Verkligen fin sminkning! Blått och brunt är en underskattad färgkombo, suppersnyggt! Håller med Lottsky, man ska inte må dåligt av sitt jobb! Rätta takter! Hoppas du mår bättre och att det löser sig med jobb. Kram!

  SvaraRadera
 4. Helt otroligt underbar sminkning :)
  Vill också passa på att säga GRATTIS åt dig... grattis eftersom att du gjorde helt rätt att säga upp dig från jobbet. Man ska aldrig behöva gå till arbetet och må dåligt. Jag har varit med om det och det är otroligt obehagligt!
  Jag hoppas du mår bättre nu!
  Du kommer hitta ett mycket bättre jobb snart :)
  Kram
  xx

  SvaraRadera
 5. Fin sminkning! Tufft med uppsägningen men det kommer säkert att kännas mycket bättre när du har tagit dig igenom!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg