Grön onsdag: IsaDora - Limonade

Hej alla fina!
Jag ska snart åka till jobbet, jobbar 12-20:45. Sen ikväll måste jag packa för imorgon kväll åker jag till  London. Min äldsta syster bor ju där och snart fyller hon 40år så det är firande hela helgen! Ska bli så himla roligt och skönt att komma iväg i några dagar. Nästa vecka börjar jag i princip att jobba heltid igen, något jag både ser fram emot och inte ser fram emot hehe.

Men nu till något roligare, detta fina lack har jag faktiskt fått av Jenny. Jag vann några Depend lack hos henne och så skickade hon med detta då jag nämnt i en kommentar att jag trånat efter det! Kärleken som faktiskt finns mellan oss lackbloggare är fantastisk! Tack så hemskt mycket jag älskar det här lacket.

Det är ett creme lack och täckte på två lager har jag för mig. Torkade väldigt fort men jag använder dessutom HK girl snabbtorkande överlack. Bilderna är lite dåliga då jag fotade när det var mörkt ute och jag har inte hunnit fixa en lightbox än.

Gå in hos Karin för att ser mer av denna underbara färg!
Ha en fantastisk onsdag!

Kommentarer

 1. Glad att du gillar det. Passar finfint ihop med den där snygga ringen du har. Och så ska jag försöka att inte dö lite av avund för att du ska till London och inte jag. Alldeles för länge sedan jag var där.

  SvaraRadera
 2. Snyggt, det där är ett kul lack, piggt och glatt. :)

  SvaraRadera
 3. Vilken glad och härlig färg! Förstår verkligen att du trånat efter det :D Hoppas du får det superbra i London!

  SvaraRadera
 4. Läckert! Hoppas du får det trevligt i london

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg