Eotd: Brons med lite grönt

Hej på er raringar!
Jag kom hem från min USA semester tidigare idag och självklart är jag hur trött som helst :P Jag vill väldigt gärna blogga upp allt vackert jag köpt men orkar inte alls just nu så jag tänkte att ni får se ett öga från två månader tillbaka.

Jag har använt en grön skugga som lutar lite åt det blåa hållet och även en bronsig skugga. Båda skuggorna är från Make up store men självklart går det att återskapa detta genom att använda vilka skuggor man än har liggande.
Jag har som sagt köpt jättemycket fint i USA och även en jättefin anteckningsbok som jag tänkte använda till bloggen. Jag är så dålig på att skriva ner vad jag ska blogga om och vilka skuggor jag använder osv, så det ska det definitivt bli ändring på.

Hoppas ni har en bra öppning på veckan, nästa måndag drar blå måndag igång igen förresten!

Ha det bäst!
Kramar!

Kommentarer

 1. Som alltid snyggt sminkat. Välkommen hem! =) Ska försöka vara med på måndag såklart. :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Ska bli kul att se vad du köpt :)

  SvaraRadera
 3. Snygging där. Ska bli kul att se det du shoppat där. Var rädd om dig. Kram!

  SvaraRadera
 4. Riktigt fint! En schysst anteckningsbok borde jag också skaffa till bloggen. Och om den är fin kanske jag använder den :)

  SvaraRadera
 5. Underbar sminkning :) Make Up Store har helt otroligt härliga skuggor :)
  Jag skaffade mig en anteckningsbok för bloggen för en tid sedan och den är verkligen bra att ha.. problemet är att jag inte alltid kommer ihåg att skriva ner saker dit xD
  xx

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg