10 år med bästis

Jag har semester denna vecka, ska spendera större delen av veckan ute i lägenheten där mina grejer är och börja packa ner. Den lägenheten har blivit såld och jag har dessutom blivit sambo. Så det är dags att rensa bland kläderna i garderoben och sen även packa ner tallrikar och muggar och sånt kul.

Hur som, igår firade jag och min bästa kompis Miriam 10 år som vänner. Vi träffades första dagen på gymnasiet och sen dess har det varit vi mot världen. Vi har verkligen suttit ihop, bott ihop och jobbat ihop. Nu har hon sambo sen flera år tillbaka och jag har ju M, men vi är fortfarande hur nära som helst. Hon är helt klart en del av min familj.

Vi käkade lite middag och shoppade lite igår, jag hittade en jättefin svart klänning på H&M som jag funderar på att ha på mig på festen jag ska på på lördag. Sen fikade vi och sen intog vi Vampire Lounge i Stockholm, en krog under jord känt för sina otroliga drinkar. Det var hur gott som helst. Har ni vägarna förbi, stanna där. Så himla gott!Idag har jag mest latat mig, väntar på att Micke ska komma hem så jag får gosa lite.

Kommentarer

  1. Oj så roligt att du blivit sambo... flyttade in med min fästman för 8 år sedan och det är underbart :)
    Grattis till de 10 åren, det är underbart att ha en vän som känns som en själsfrände... har varit vän med min i ca 10 år också och vi är fortfarande lika galna som då och har lika roligt som då :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg