USA 2014

Åh det var så länge sen jag bloggade, som jag saknat det. Jag är inte riktigt överens med Mac datorn som jag har hos killen än, men det kommer väl.

För snart två veckor sen kom vi hem från USA där vi varit i två veckor. Jag har haft en sån underbar semester! Vi var först i San Fransisco i några dagar för att sen ta bilen till Cypress som ligger utanför Los Angeles och där var vi också i några dagar. Sen bilade vi till Nevada Las Vegas och bodde på två casino hotell innan vi flög hem. Varje dag bjöd på underbara saker och underbar mat.

Vi åt mest skräpmat faktiskt men deras skräpmat håller högre standard än den i Sverige. Tror att favoriten blev Chipotle, där åt vi de godaste burritos vi någonsin smakat. Mums! Vi åt där två ggr tror jag för att det var så gott. Och bästa frukosten var nog frukostbuffén på Monte Carlo i Las Vegas. Vi spenderade nästan en hel dag ute på Alcatraz, det var himla ballt och därifrån har jag massor med bilder att visa er sen!

Jag har tagit massor med bilder och jag kommer att uppdatera mera senare med de, jag ska bara förstå mig på denna dator som sagt haha. Men jag tänkte iaf bjuda på en bild på mig och Micke. Vi sitter i en liten park i SF, runt oss stod det massor med gamlingar och gjorde yoga och det var en fin dag. Som sagt, bästa semestern ever tror jag (ni kan ju bara gissa hur mycket nagellack och smink jag kom hem med...)Det var allt för denna gång, idag är min enda lediga dag på denna vecka och ledig först nästa torsdag igen och jag har vaknat med sån huvudvärk att jag vill avlida så jag ska försöka göra något åt den. Hejdå! :)

Kommentarer

Populära inlägg