Färdigflyttat!

Jag har äntligen flyttat klart och landat på slutdestinationen! Vilka veckor det har varit, lite sjukdom, sovit hos syter, åkt och sovit hos en kollega och sen tillbaka till syster. Inatt var andra natten i min lägenhet. Det känns helt fantastiskt. Ska strax åka till Ikea för man behöver lite taklampor och diskställ om man ska kunna komma iordning ordentligt.

Vilken sommar det här har varit. Jag har nog aldrig mått såhär bra samtidigt som jag verkligen längtat efter den första september då jag visste att flytten skulle ske. Jag packade alla mina saker i maj så jag vet fortfarande inte riktigt var jag har allt. Efter en snabb inventarie på nagellacken kan jag inte hitta ChG - Riveting. Den är i princip mitt favoritlack så jag hoppas den dyker upp när jag packat upp allt.

Det ska jag roa mig med i två dagar nu, att packa upp. Har nog tre ton kläder (men prövade lite igår och det är mycket som jag inte kan ha) och en väldigt massa annat. Imorgon kommer Magnus och hjälper mig att montera stor bokhylla, den rymmer otroligt mycket. Sen är drömmen att ha ett Malm toalettbord som sminkbord i rummet men det får vänta tills nästa månad.

Nu blir det mest taklampor, diskställ och lite lakan på Ikea. Ska försöka hålla min budget ;) Men det är bra att åka kommunalt dit för då kan jag bara handla det som jag kan bära hem.Och när jag packat upp allt kan jag äntligen fokusera lite på dagens naglar och smink. Har inte pillat i mina ögonskuggor på hela sommaren, ni anar inte hur mycket jag längtar. Samma med nagellacken, många har varit nerpackade sen maj.

Ha en underbar tisdag mina vänner!

Kommentarer

  1. Kul att du kommit iordning! Förvänta dig en visit av moi så snart jag har orken! =)

    SvaraRadera
  2. Så skönt att få landa på rätt ställe:) ser fram emot kommande visit:-D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg